Hogyan aludjunk többet kisbaba mellett?

Előadás anyáknak a több alvásért Október 6.

Hányszor sóhajtottam fel annak idején: bárcsak végre kialudhatnám magam!

Ha már Te is gondoltál valami hasonlót, amikor már kezdtél zombi üzemmódban lenni, mert éjszakánként nem hagyott a kicsi aludni, akkor most jó helyen vagy.

Kürti Judit vagyok, a Babázz boldogan klub megalapítója.

Az édesanyákat segítem, hogy könnyebben, sresszmentesebben, és boldogan élhessék meg a baba és a kisgyerek mellett a mindennapokat.

Öt gyerek édesanyjaként pontosan tudom, hogy mi nehezíti meg a mindennapokat. Nekem sem volt mindig könnyű, én is megéltem a fáradtságot és a kimerültséget is. Viszont azt is tudom, hogy mik azok a dolgok, amik segítenek, amitől könnyebbé válhatnak a dolgok.
Honnan tudom ezeket?
Nem csupán tapasztalat, hanem tanaultam, képeztem magam és rengeteg könyvet elolvastam, hogy minél nagyobb tudást adhassak át.

Ha nem alszod magad ki éjszakánként, ha nappal is gyakran fáradt vagy, esetleg időnként rosszkedvű és feszült a kimerültség miatt, akkor most adj egy lehetőséget magadnak és jelentkezz az előadásra.

Az előadáson olyan ötleteket fogsz kapni, amiket ha elkezdesz alkazni, 2-3 hét elteltével már jelentős javulást tapasztalhatsz az alvásotokban.